onsdag, februari 13, 2008

DF: Kampen mod islamisme og for danske værdier skal oprustes efter mordplaner

Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Skaarup, er dybt rystet over morgenens anholdelser af personer med muslimsk baggrund, som angiveligt havde konkrete planer om at myrde bladtegner Kurt Westergaard. Peter Skaarup opfordrer til en yderligere styrkelse af kampen mod islamismen og for de danske værdier, og han opfordrer moderate muslimer til at komme på banen med en soleklar fordømmelse.

- Det chokerer mig, at vi er nået dertil i Danmark, at man kan blive truet på livet for at bruge sin ytringsfrihed. Jeg føler meget med Kurt Westergaard og hans pårørende, som lever under et helt urimeligt pres. Det beviser, at islamistiske kræfter bor og arbejder i bedste velgående i vores land, og at kampen for vores danske værdier er vigtigere end nogensinde, siger Peter Skaarup.

- Vi har nu et endnu bedre grundlag for at sætte hårdt ind over for fundamentalistiske muslimer i Danmark, og vi må endvidere sørge for hele tiden at styrke politiets muligheder i denne kamp.

Der er grund til at rose politiet og PET’s arbejde i denne sag – det er meget tilfredsstillende, at myndighederne tilsyneladende effektivt har reddet en mands liv, siger Peter Skaarup.

- Jeg opfordrer desuden de moderate muslimer i vores land til at komme på banen og i klare vendinger fordømme disse mordplaner. Vi politikere kan opstille en synlig konsekvens over for den slags hjemlig islamisme, men det moderate muslimske samfund må også komme på banen med en fordømmelse uden forbehold. Der kan ikke være nogen som helst forståelse for denne primitive fanatisme, siger Peter Skaarup."

Dansk Folkeparti

Inga kommentarer: