söndag, februari 17, 2008

Fem minuter i tolv - nu på svenska!

Övers,från danskan av Pia Kjersgaards inlägg i JP.Av Katinka Glahd.

Fem minuter i tolv.

Vi kommer i fortsättningen att tvingas att vaccinera våra barn mot Islam.Politiker från alla Folketingets politiska partier kunde den 080212 mötas i ett gemensamtavståndstagande mot det avvärjda attentatet mot JP,s tecknare Kurt Westergaard.PET,s(Säpo,s)resoluta ingripande aktualiserade på nytt åter debatten om islamisternas framväxande i Danmark.

Det nu fjärde ggn på några få år som PET (Säpo) ingriper och förhindrar ett terrorangrepp i Danmark, vilket de skall ha ett stort beröm för.

Efterhand har det gått upp för de flesta av Folketingets partier,att vi i Danmark,såväl som i andra europeiska länder-har ett problem med extrema muslimer, som helt uppenbart har en påträngande önskan att spränga oskyldiga människor i luften.

Det har diskuterats otroligt mycket om orsakernatill den sk, radikaliseringsprocessen bland muslimer, som det heter på på politisk korrekt danska.Vi känner helt enkelt inte till orsakerna ,att muslimer plötsligt känner ett starkt behov av att mörda människor, verkar det som .

Orsaken ligger i Koranen. Jo visst är det så! Orsaken ligger i Koranen.Det är från Koranen som islamisterna hämtar ammunitionen till terror.

Det är möjligt att där fortfarande finns politiker ,som hellre tassar som katten runt den heta gröten, än att identifiera problemet.-men så länge vi undviker att se på roten till ondskan, kommer vi aldrig detta in på livet.

Det verkar onödigt att nämna,att alla muslimer naturligtvis inte är terrorister!Men det är ochså så,att det alltid är muslimer,som gång på gång bliver avslöjade med att förbereda terrorangrepp i Danmark.

Och eftersom tiden går kommer det hela att bli till en fråga, när det lyckas för terroristerna att utföra attentaten.Tiden är därför inne att sätta handling bakom orden.Förutsättningen för att vi skall komma till rätta med islamismen är,att vi behandlar denna på samma sätt som vi skule bemöta andra ,våldsamma samhälls-omstörtande rörelser, som utgör ett hot mot vårt samhälle.

Först i det ögonblicket som vi erkänner, att vi står inför ett potensiellt dödsbringande hot, som kan utgöra slutet på hela den fria världen, vill vi vara rustade till tänderna för att gå emot hotet.

Denna insikt har tyvärr inte alla fått i sig ,ännu!Kampen skall gå på alla fronter.Kampen mot islam är en kamp som måste tas på alla fronter.

Det är en kamp där underrättelsetjänst kommer att spela en avgörande roll,därför islamisterna i motsättning mot tidigare totalitära motståndare av den fria världen inte spelar med öppna kort!

Men det är ochså en kamp som måste bemötas med ett bestämt,öppet sinnelag!Vi kommer att nödgas att berätta om hur ilvilliga och onda våra motståndare kommer till att vara.n i folkskolan om de hemska terrorangreppen i London,Madrid,New York osv...om hur islamisterna skar halsen av på oskyldiga nödhjälpsarbetare och journalister i Irak och om hur islamisterna mördade sakslösa muslimer i Algeriet, och om hur islamisterna stenar kvinnor till döds och hänger homosexuella till offentligt spott och spe innan dödsstraffet.

Vi har i åratal försummat att berätta om dessa ohyggliga historier för våra barn, och därmed har vi undlåtit att hjälpa våra barn med en vaccinering mot den fasansfulla sjukdom som heter islam.

Det skallupphöras med bidrag till islamska friskolor.Koranskolor och moskeer skall övervakas noga, och avslöjas det att här förkommerhat och terrorpredikningar skall skolorna omedelbart stängas!Hizb ut-Tahrir och liknande extremistiska rörelser skall totalförbjudas och och islamistiska terrroranhängare skall omedebart utvisas.

Invandrargängen som vi vet är rekryteringsbaser för islamisterna skall jagas upp.Varenda lagöverträdelse,om det så bara gäller att ha gått mot rött ljus-skall det slås ner på. Endast noll-tollerans kommer att få effekt.De intiativ som vi hittills har tagit ,har långt ifrån varit tillräckliga.Vi tvingas nu att ändra kurs 180gr.Vi skall helt enkelt inte acceptera en islamisk uppblomstring i detta land.Jag appellerar till alla partier om att först och ta till sig allvaret i detta, vårt fria samhälle är i stor fara-och klockan är fem minuter i tolv.?....
Pia Kjersgaard.

Inga kommentarer: