onsdag, februari 13, 2008

Medan Europa sover...

Det kristna ekumeniska nätverket Svenska Evangeliska Alliansen, med flera kristna samfund som medlemmar, har nyligen uppmärksammat svenska kristna på islamiseringen av Europa.

"Det råder en skrämmande och farlig tystnad. Medan politiker tassar tyst omkring i det politiskt korrekta rummet så islamiseras Europa.

Svenska mediers medlöperi består av en öronbedövande tystnad. Men den som kan engelska och söker sig till BBC, The Times, The Telegraph, The Economist och många andra källor, upptäcker snart att verkligheten inte står att finna i Aftonbladet, DN eller Rapport.!"

För vi vet, både i Storbritannien och i Sverige, att integrationen av framförallt muslimska invandrare har misslyckats", skriver Mats Tunehag, ordförande för Svenska Evangeliska Alliansen, den 6 februari.

"Undersökningar visar att antisemitismen ökar i Sverige och i övriga Europa. Ökningen beror främst på muslimska invandrare. Men trakasserier och våld mot homosexuella ökar också, inte minst av förövare med muslimsk bakgrund. "

"Nyligen uppmärksammade den engelske biskopen av Rochester, Michael Nazir-Ali, den smygislamisering som pågår i Storbritannien. Han var tidigare biskop i Pakistan och är därför van vid att se och förstå dynamiken i islam och dess relation till icke-muslimer.

Biskopen har iakttagit att allt fler bostadsområden blir muslimska, och där är icke-muslimer inte välkomna. Det är ett känt faktum att sharia praktiseras i dessa områden. Det innebär förtryck av kvinnor och trakasserande av kristna. Reaktionerna på hans påpekanden lät inte vänta på sig. Biskopen med familj är dödshotade och lever med polisskydd. "

"Ledaren för Sveriges Muslimska Råd kunde ogenerat säga offentligt i Clara kyrka i Stockholm att det inte finns några muslimska länder som straffar bögar eller lesbiska. Men Iran och Saudiarabien är exempel på motsatsen. Muslimer kräver offentliga böneutrop i Oxford. När får vi höra kyrkklockor ringa i Mecka?"

"Allt detta pågår medan Europa sover."

Läs mer på SEA

Tack för tipset, MX!

Inga kommentarer: