fredag, februari 15, 2008

Pia K: Fem minutter i tolv

Af Pia Kjærsgaard, folketingsmedlem, formand (DF)
Vi bliver nødt til at vaccinere vore børn mod den sygdom, som islamismen udgør.

POLITIKERE fra alle Folketingets partier kunne 12/2 mødes i fælles afstandtagen fra det afværgede attentatforsøg på Jyllands-Postens tegner Kurt Westergaard. PETs snarrådige indgriben aktualiserede på ny debatten om islamisternes fremgang i Danmark.

Det er nu fjerde gang inden for få år, at PET griber ind og forhindrer terrorangreb i Danmark, hvilket de skal have stor anerkendelse for.

Efterhånden er det gået op for de fleste af Folketingets partier, at vi i Danmark - som i andre europæiske lande - har et problem med ekstreme muslimer, der tilsyneladende har en ubændig trang til at sprænge uskyldige mennesker i luften.

Der har været talt utroligt meget om årsagerne til den såkaldte radikaliseringsproces blandt muslimer, som det hedder på politisk korrekt dansk. Vi kender ikke årsagerne til, at nogle muslimer pludselig får lyst til at slå mennesker ihjel, lyder det.

Årsagen ligger i Koranen

Jo, vist gør vi så. Årsagen ligger i Koranen. Det er i Koranen, at islamisterne henter ”ammunitionen” til terror. Det er muligt, der stadig er nogle politikere, som hellere vil gå som katten om den varme grød snarere end identificere problemet - men så længe vi nægter at se ondets rod i øjnene, kommer vi det aldrig til livs.

Det synes overflødigt her at nævne, at alle muslimer naturligvis ikke er terrorister. Men det er nu engang muslimer, der gang på gang bliver afsløret i at forberede terrorangreb i Danmark - og efterhånden synes det vel kun at være et spørgsmål om tid, før det også lykkes at føre planerne ud i livet.

Tiden er derfor inde til at sætte handling bag ordene. Forudsætningen for, at vi kan komme islamismen til livs, er, at vi behandler islamismen på akkurat samme måde, som vi vil behandle enhver anden voldelig, samfundsomstyrtende bevægelse, der udgør en reel trussel mod vore frie samfund. Først i det øjeblik vi erkender, at vi står over for en potentielt dødbringende trussel, der kan blive enden på den frie verden, vil vi være rustet til træfsikkert at imødegå truslen. Den erkendelse er mange desværre endnu ikke nået til.

Kamp på alle fronter

Kampen mod islamismen er en kamp på alle fronter. Det er en kamp, hvor efterretningstjenesten spiller en afgørende rolle, fordi islamisterne i modsætning til tidligere totalitære modstandere af den frie verden ikke spiller med åbne kort. Men det er også en kamp, der skal tages med åben pande.

Vi bliver nødt til at fortælle, akkurat hvor afsindige vore modstandere er. Vore børn skal have hele fortællingen i folkeskolen om de gruopvækkende terrorangreb i London, Madrid osv., om hvordan islamisterne skar halsen over på uskyldige nødhjælpsarbejdere og journalister i Irak, om hvordan islamisterne myrdede sagesløse muslimer i Algeriet, om hvordan islamisterne stener utro kvinder til døde og hænger homoseksuelle til offentlig spot og spe.

Vi har i årevis forsømt at fortælle vore børn disse uhyrlige historier, og derved har vi undladt at vaccinere dem mod den sygdom, som islamismen udgør.

Det skal være slut med at yde tilskud til islamiske skoler. Koranskoler og moskéer skal overvåges, og afsløres de i at prædike had og terror, skal de omgående lukkes. Hizb ut-Tahrir og lignende ekstremistiske bevægelser skal forbydes - og islamistiske terrortilhængere udvises.

Indvandrerbanderne, som vi ved, er rekrutteringssted for islamisterne, skal stresses. Hver eneste lovovertrædelse - om det så er at gå over for rødt lys - skal der slås ned på - kun nultolerance vil have en effekt.

De initiativer, vi indtil nu har taget, har slet, slet ikke været tilstrækkelige. Vi bliver nødt til at ændre kursen 180 grader. Vi skal simpelthen ikke acceptere en islamistisk opblomstring i det her land. Jeg appellerer til alle partier om at forstå alvoren - vore frie samfund er i fare - og klokken er fem minutter i tolv?..

Inga kommentarer: