söndag, februari 03, 2008

Reepalu anklagas för att vara psykisk labil

Det gick tydligen hett till i Malmö kommunstyrelse när kommunfullmäktig vice ordförande Lena Jarnbring Lindholm (m) blev utskälld av kommunstyrelsens ordförande Illmar Reepalu henne i fullmäktigesalen.

Sydsvenskan

Sydsvenskan

Efter händelsen blev Lena Jarnbring Lindholm nerringd av såväl politiker som företagsledare som gav henne stöd och omtalade att de också i olika sammanhang blivit utskällda av Reepalu. En socialdemokrat säger ”Den enda trösten är att vi alla är utsatta för Reepalu, ingen är förskonad,”.

Storbråket i Rådhuset upprör borgerliga oppositionspolitiker. – ”Situationen var mycket hotfull för Lena Jarnbring Lindholm. Det minsta man kan förvänta är en offentlig ursäkt från Ilmar Reepalu”, säger moderaternas gruppledare Stefan Lindhe.

Lena Jarnbring Lindholm. fortsätter: ”Det är oroväckande att en stad som Malmö styrs av en man med så labilt psyke och mitt intryck är att Reepalu har blivit värre sedan förra sommaren”.

Av allt att döma har påfrestningarna blivit alltför stora för Reepalu att styra den mångkulturella enklaven i Malmö. I längden måste det också vara psykiskt påfrestande att dygnet runt vara omgärdad och bevakad av polisens livvaktstyrka.

Ett mindre klipp av Reepalus bravad återfinns finns också i SvD söndag 3:e feb men då med rubriken
”Illmar Reepalu är uppenbart psykiskt labil”. Det är sålunda enbart en tidsfråga innan Reepalu petas från sin post.


Tack, Skribenten på Exilen!

Inga kommentarer: