fredag, februari 15, 2008

Sdblogg: Åsikter är åsikter, Malm!

"Andreas Malms, syndikalist, Hizbollahanhängare och våldsverkare, diskuterar i en artikel i DN, “Parti fobi”, den ökande insikten gällande islams frammarsch i Europa och den allt farligare situation som denna medför. Det intressanta med hans artikel är den totala avsaknaden av ens försök till att motbevisa den tes som drivs av de som ser det växande problemet med islams allt mer aggressiva ton i Väst.

Istället beskriver han den verklighet som vi menar att vi befinner oss i och “motargumenterar” det genom att utgå från att det är idiotier och galenskaper. För att exemplifiera detta citerar jag ett av Malms “motargument”:

Så håller det på. Åt detta skulle man kunna le. Man skulle kunna skratta och lägga det åt sidan, som ett kuriöst vykort från en hallucinerande dåre.

Inga motbevis, inga motargument - endast en förutsättning att det är fel och alla borde inse detta. Istället för att diskutera islams snabba spridning i Europa (vilket detta handlar om) väljer Malm, i vanlig ordning, att konstatera situationen och sedan på slutet påpeka hur dumma och rasistiska vi är och att vi måste bekämpas."

Läs hela inlägget av Ted Ekeroth och Johan Andersson på sdblogg

Inga kommentarer: