måndag, mars 03, 2008

Muslimer vägrar kavla upp ärmarna och tvätta sig enlig regler i vården

Detta har jag skrivit om i bloggen innan. Nu är det åter igen på tapeten i UK. Muslimer som vägrar ha kortärmat när de jobbar i vården.Även läkare som vägrar visa sina armar och därmed vägrar tvätta sig riktigt innan operationer!

Det är fantastiskt att man aldrig hörde något liknande detta för bara några år sen...

Men faktum är att nu stramas det åt och det är viktigare än någonsin att säga NEJ! Muslimerna har märkt att vi är lätta att manipulera på grund av vår dumsnällhet och nu testar de våra gränser. Vi kan/får inte falla för detta i skräck för att kallas islamofober eller rasister.

Inte nog med att sjukdomar som polio, TBC, HIV och mer ökar i alla europeiska länder. Nu förväntas vi också acceptera en extremt undermålig hygien i sjukvården, med risk för smittspridning av livsfarliga sjukdomar.

Bakterierna ska få flöda fritt för att de ska få följa en sektliknande religion. Vi har redan sett lite av det i Sverige med. Och mer blir det. Var redo.

"Health officials are having crisis talks with Muslim medical staff who have objected to hospital hygiene rules because of religious beliefs.

Medics in hospitals in at least three major English cities have refused to follow the regulations aimed at helping tackle superbugs because of their faith, it has been revealed.

Women medical students at Alder Hey children's hospital in Liverpool objected to rolling up their sleeves when washing their hands and removing arm coverings in theatre, claiming it is regarded as immodest."

Läs mer på Daily Mail

Tack för tipset, FitzG!

Inga kommentarer: