lördag, maj 10, 2008

Hälften av svenskarna vill ha hit färre flyktingar

"För första gången sedan 2004 ökar motståndet mot flyktingar i Sverige, visar årets SOM-undersökning.

I dag anser 49 procent av svenskarna att det är ett bra förslag att ta emot färre flyktingar.För första gången sedan 2004 ökar motståndet mot flyktingar i Sverige, visar årets SOM-undersökning från Göteborgs universitet. Nu anser 49 procent av svenskarna – jämfört med 46 procent förra året – att det är ett bra förslag att ta emot färre flyktingar, rapporterar Ekot i Sveriges Radio. "

"Sedan 15 år tillbaka blir dessutom den grupp som tycker att det finns för många utlänningar i Sverige stadigt allt mindre. Men fortfarande tycker 39 procent, nästan fyra av tio, att det finns för många utlänningar i landet. "

Sydsvenskan

"Sedan 15 år tillbaka blir dessutom den grupp som tycker att det finns för många utlänningar i Sverige stadigt allt mindre...."

Sedan 15 år så har vi fyllt på med en miljon invandrare....kan det vara anledningen till den nedersta texten?

Eftersom svensken i största allmänhet inte fattar skillnaden mellan flykting och anhöriginvandrare, så får man utgå från att de inte är flyktingar de menar - utan invandrare!

Jag tycker myndigheterna verkligen bör ta detta på yttersta allvar, när kanske högst cirka 30% av de etniska svenskarna vill ha fler invandrare till Sverige!

Inga kommentarer: