onsdag, maj 07, 2008

Landskrona: Far och son i knivslagsmål efter bråk om biljett

"Den 15-årige pojken från Landskrona och hans 45-årige far åkte till Malmö för att gå Fyndmarknaden på Västra Hindbyvägen. Men där hamnade de i bråk med två män. Pojken och hans pappa hade en parkeringsbiljett över. Och därför erbjöd 15-åringen de två männen att köpa den för fem kronor.

Men männen sa att de ville ha biljetten gratis. En av dem tog biljetten ur pojkens hand, men lämnade tillbaka den efter att pojkens pappa sagt till.

När de två sällskapen senare mötes inne på varuhuset frågade en av männen pojken om han lyckats sälja biljetten. Enligt männen ska pojken då gått till anfall och börjat misshandla mannen som ställt frågan. I tumultet drog 15-åringen, enligt åtalet, upp en mattkniv och knivhögg mannen flera gånger. Pappan ska ha gett sig på den andra mannen och börjat slå honom med en tung väska som innehöll borrutrustning."

"Rättegången mot pappan och sonen har fått skjutas upp. 15-åringen är nämligen en av de fyra personer som misstänks för rånet mot Handelsbanken i slutet av mars."

HD

Inga kommentarer: