fredag, maj 02, 2008

Skäms, Expressen!

Man tror gång på gång att svensk media har nått sitt lågvattensmärke...och har tyvärr fel varje gång. Expressen, som är en av landets största tidningar, bedrev en gång i tiden seriös journalistik.

Nu är det viktigare med Persbrandts alkoholvanor och plättar med lågt GI-värde.

Någon enstaka gång dristar de sig till att vara med i samhällsdebatten och då handlat det oftast om ren smutskastning av olika människor och deras åsikter.

Viktiga artiklar som terrorfinansiering med tiotals miljoner av svenska skattemedel låter de bli att skriva om, till exempel...eller skriver och gömmer undan.

Expressen - som samarbetar med vänsterextremisterna i Expo - driver denna veckan en regelrätt hatkampanj mot sd. Detta med rubriker som:

Sd-smittan

Troligen för att ta fokus från det faktum att sd har årsmöte i Karlstad denna veckan.

Men kanske framför allt för Exp(o)ressen har märkt att fler och fler börjar inse att sd´s politik är den enda vettiga politiken idag.

Exp(o)ressen, genom era artiklar idiotförklarar ni hundratusentals människor i Sverige som röstar på sd. Låt oss hoppas att alla de människorna slutar läsa er tidning.

Om ni tror att era artiklar kommer avskräcka folk från att rösta på sd - så kan jag lova er att ni har fullständigt FEL. Den enda ni lyckas ställa i dålig dager, det är er själva och ert samarbete med vänsterextremisterna.

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: