måndag, maj 12, 2008

Skymningszonen: Omdiskuterad video. Vad säger den om oss?



VARNING!! Denna video är otäck att se och en mycket obehaglig påminnelse om hur det ser ut i Sverigs storstäder idag - och nu även på småorter som Landskrona...

Är det denna framtid ni vill erbjuda era barn, era vänner eller era farmödrar?

Tips från bloggen Befria Media

Från bloggen Skymningszonen kommer nedanstående text. Klicka in er och LÄS ALLT!

"Det franska bandet Justice har släppt en omdiskuterad och hårt kritiserad musikvideo. Videon har blivit bannad för visning i vanliga musikkanaler och anklagas för att underblåsa rasism och hälla bensin på en redan laddad situation i Frankrikes hårdnade samhällsklimat med omfattande kravaller och kriminalitet relaterad till Det Mångkulturella Paradigmet.

Det Politiskt Korrekta Etablissemanget inser nämligen att innehållet skrämmer folk som än så länge tror att mångkultur handlar om “exotisk” mat och spännande musik och ännu inte tagit till sig av HELA utbudet från multikultipyttipannan.

Självklart kan videon lika gärna ses som en hyllning till ultrakriminella smågangsters i betongen och inspirera till kommande stordåd. Killarna som syns på bilderna har kontroll över situationerna de uppsöker och är i en maktposition inför en räddhågset hukande civilbefolkning.

Man rånar, trakasserar, vandaliserar och går på beväpnade med tillhyggen och en skoningslös och antiempatisk inställning till offren. Offren är KÖTT som skall leverera, helt enkelt! De gör precis som de vill och den som står emot körs över!"

Inga kommentarer: