lördag, maj 10, 2008

Svenska muslimer kräver: Rösta inte på Sverigedemokraterna!

Från GP

"Forix - förorternas riksdag, arrangerades för första gången på lördagen och premiärort var Göteborg. Tanken med projektet är att få ungdomar i förorter runt om i Sverige att engagera sig i samhällsfrågor."

"Fakta: Forix - Förorternas riksdag
Arrangerades för första gången i går i Göteborg.

Projektets tre huvudmän är:
Sveriges unga muslimer.
Ibn Rushd, ett studieförbund vars vision är att islam ska vara en självklar del av Sverige.
New Moon
, en kulturorganisation med muslimsk bakgrund.

Detta är inte en "förortsriksdag" eller ett sätt att göra "invandrare" mer delaktiga i det svenska samhället. - detta är det politiska samhällssystemet islam, som ORGANISERAT och med hjälp av våra skattemedel, kraftsamlar inför att ta över Sverige och införa det i sitt stor-Ummah.

Intifadan eskalerar. Jag skulle vilja påstå att det är mer bråttom än någonsin nu, om vi ska kunna stoppa islamiseringen.

"En av initiativtagarna till Forix är Abdulkader Habib, biträdande rektor på Kista folkhögskola.

Abdulkader Habib slog ett särskilt slag för valet till Europaparlamentet nästa år och menade att då måste förortens unga visa att de bryr sig och rösta på vilka partier som helst utom ett, Sverigedemokraterna."

Kista folkhögskola:

Samma MUSLIMSKA folkhögskola som vill försöka få rätten att ha imamutbildningarna. Samtidigt så gör de troligen (som muslimska friskolor och moskéer brukar göra) om sin verksamhet så att den blir insynsskyddad.
Flaggan ovan lånad från Sanningen om islam.

Inga kommentarer: