torsdag, januari 28, 2010

Kent Ekeroth: Vad var det vi sa…?"I en debattartikel i Expressen skriver Neuding det som jag och många med mig sagt under lång tid nu, nämligen att antisemitismen inte handlar om ”högerextrema”, skinnskallar eller dylikt. Hatet och våldet kommer från den muslimska gruppen:

Skånska Dagbladet har i dagarna publicerat en artikelserie om hoten och våldet mot Malmös judar. Om Malmöbor som inte vågar gå i kippa eller bära davidsstjärna. Som flyttar för att fly trakasserierna och ofriheten. Och som berättar att hoten inte längre härrör främst från högerextremister, utan från invandrare från Mellanöstern. Det handlar om människor med rötterna i diktaturer där antisemitism är en accepterad del av det offentliga samtalet.

Därmed ställer den tilltagande
antisemitismen i Malmö en fråga på sin spets som inte bara är avgörande för Sverige, utan för en stor del av Europa: Hur slår vi vakt om liberala värderingar i mötet med en stor invandring från en ickeliberal, eller snarare antiliberal del av världen?

Börjar insikten till och med söka sig upp i PK-etablissemanget? Låt oss hoppas det, för det Neuding skriver i artikeln är en insikt som visserligen kommer bra sent (speciellt för oss som sagt detta länge länge nu men alltid blivit bortviftade) men inte desto mindre en oerhört viktig sådan."

Läs mer på Kent Ekeroths blogg

Läs även Kents inlägg på Newsmill :

Sverigedemokraterna är det enda parti som kan stävja den antisemitiska utvecklingen i Malmö:

Negar Josephis inlägg om SD bygger på en önskan, snarare än verkliga fakta, om att SDs ställningstagande för Israel och mot den växande antisemitismen i Sverige skulle vara en lögn. Anledningen till att hon måste förneka eller förringa SDs position bl a rörande Israel, men även rörande SDs arbete emot antisemitism i Sverige, är en naiv liberal inställning som inte tillåter kritik av islamofascismens framväxt och där man istället ständigt vill belasta oss för en kort period i partiets historia från vilket SD gång på gång tagit avstånd ifrån.

Hon har rätt i att jag ser att Israel står i frontlinjen mellan den muslimska världen och Väst – men någon ”förtrupp” handlar det inte om. Jag, och somliga andra inom SD, ser inte Israel som en pjäs i ett schackspel utan som jag tidigare redogjort stödjer vi Israel av flera anledningar; att det är det judiska folkets hemland, att det är ett demokratiskt västerland under attack av sin islamofascistiska omgivning, samt att Israel har den historiska, juridiska och moraliska rätten på sin sida.

Vi kan idag konstatera, fråga bara Malmös judiska befolkning, att det inte är några vilsna skinnskallar som är det stora hotet mot judar i Sverige idag, utan den importerade antisemitismen från den muslimska gruppen, med stöd av sina vapendragare från den svenska vänstern. Dessa två grupper gjorde gemensam sak under upploppen i samband med Davis Cup matchen i Malmö förra året, där jag och min bror filmade en stor grupp unga muslimska män skrikandes ramsor som hyllade massmord på judar. Ej att förglömma heller den till stor del muslimska mobben som attackerade en judisk fredsmanifestation med hemmagjorda raketer och stenar.

Läs resten av inlägget!

/Fröken Sverige


Inga kommentarer: