fredag, april 29, 2011

El-Hadji Diouf om Khadaffi: Jag har alltid beundrat honom

Diouf om Khadaffi: "Som sto bak tidenes terrorangrep på skotsk jord. - Har alltid beundret ham, sier El-Hadji Diouf."

"Der resten av verdenssamfunnet fordømmer handlingene til Libyas diktator Muammar Kadhafi, som har bombet sitt eget folk i en desperat kamp for å beholde makten, velger den 30 år gamle Rangers-spissen å lovprise ham.

- Kadhafi er en mann jeg alltid har beundret. Det er sannheten. Jeg kjenner ham, og jeg kjenner sønnen hans Saif. De er venner av meg, sier Diouf i det oppsiktsvekkende intervjuet, som selvsagt har funnet veien til europeiske nyhetsredaksjoner i dag. "

Dagbladet


I Skottland kommer alltid Kadhafi bli ihågkommen som en av de ansvarliga bakom terrorangrepet mot passagerarplanet över Lockerbie i 1988, då 270 oskyldiga människor förlorade livet efter att en bomb hade exploderat ombort.

Det gör inte Dioufs hyllning av diktatorn mindre underlig, inte minst med tanke på att Rangers-spelaren har sitt dagliga jobb i just Skottland.

Ramadanbesvär? "Diouf polisanmäld för rasistiskt uttalande

El Hadji-Diouf är sen tidigare polisanmäld för en rasistisk kommentar till en bollkalle under Blackburns match borta mot Everton.

El Hadji-Diouf anklagas för att ha skrikit ”Fuck off, white boy” till en bollkalle under matchen mellan Everton och Blackburn.

Och ja, muslimen El Hadji-Diouf bråkar även när det inte är ramadan:

El-Hadji Diouf avhørt av politiet etter ballguttkrangel - VG Nett ...

El-Hadji Diouf gripen för hustrumisshandel - Fotboll | svt.se

Här är idrottens bad boys - MSN Sport

Diouf: Jag ska knivhugga dig, Anton - Premier League - Blackburn ...

El Hadji Diouf threatens to stab Sunderland team-mate Anton ...

Diouf i nye problemer
/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.seGe bidragAnser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare ?Hjälp till att stötta den, genom att skänka ett bidrag till Payson här brevid eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS".

Inga kommentarer: