söndag, april 24, 2011

Malmö: Ungdomsgängen är alltid på jakt efter villebråd

"
Malmö.
Det är under språngmarschen insikten kommer – de jagas av hyenor, inte av rovdjur, för då hade de fyra killarna sprungit ikapp dem. Rånat, slagit, kanske våldtagit. I stället är själva jakten deras tjusning. Att få ett fullvuxet medelklasspar att springa för livet."

"
Vid entrén till stationen står fyra unga killar och sparkar på en informationsskylt. Andreas möter den enes blick. Det var andra misstaget.

– Jag vek undan, för att inte söka kontakt med dem. Vi vände oss och gick. ”Ey”, ropade en. Den andre flåsade något, han gjorde ”juckljud”."

"Han nämner tidningarnas passiva upprapande av händelsenotiser; ”man rånad”, ”man nerslagen” som ännu ett tecken på att ribban höjts i stan – gängrån och mänskligt förnedring är vardag."

Sydsvenskan/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.seGe bidragAnser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare ?Hjälp till att stötta den, genom att skänka ett bidrag till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS".

Inga kommentarer: