fredag, april 29, 2011

Uppmaning till utländska studenter: Våldta inte


Våldta inte, smuggla inte narkotika och ingå inte i pyramidspel. Det är några av de tips som internationella studenter får från tidningen The Lundian på nyhetsplats. Den ansvarige utgivaren tycker inte att det är konstigt, men andra reagerar på innehållet:"

"Madubuko Diakité är ansvarig utgivare och chefredaktör för The Lundian. Han är övertygad om att studenter måste informeras om lagar som att inte begå våldtäkt. Som exempel nämner han att Wikileaks-grundaren Julian Assange var ovetandes om att han hade begått en misstänkt våldtäkt.
– Många kommer till Sverige och har detta i tankarna. Jag har mött många unga män och samtalet kommer alltid till punkten: när får jag träffa tjejerna?

Menar du att det finns folk som kommer hit som tror att man får våldta?

– Nä, kanske inte våldta…!"

Lundagård/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.seGe bidragAnser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare ? Hjälp till att stötta den, genom att skänka ett bidrag till Payson här brevid eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS"..

Inga kommentarer: