fredag, april 29, 2011

PI: DO ifrågasätter uppsägning av muslim som bad hos åldring


"KICKEN Minns ni muslimen som rullade ut bönematten under sin tjänstgöring inom hemtjänsten i Umeå när han var hos en åldring. Detta föranledde att han inte fick förlängt. Nu ifrågasätter DO kommunens beslut och kräver att Umeå kommun yttrar sig om händelsen.

Vårt förra inlägg:

Muslimen hade inskolningsplats och timanställning på hemtjänsten i Umeå kommun. Under sin tjänstgöring hos en åldring rullade han ut bönemattan och bad, enligt honom själv i tre minuter. Den kvinnliga chefen för Hemtjänsten valde då att inte förlänga hans timanställning efter den uppvisade respektlösheten hos åldringen. Chefen ansåg att han inte kunde fortsätta om han bad på arbetstid. Nu har muslimen DO-anmält kommunen för religiös diskriminering och påstår även att han gavs löftet att få be på jobbet."

Detta måste stoppa nu. Ska vi med våra skattemedel betala skadestånd åt folk som anser att de har rätt att be på arbetstid och detta till och med inne i andras hem?? I hem där man troligen inte ens delar tro. Nu får det banne mig vara nog! De tar över våra gator, torg, affärer och nu försöker de tvinga på oss islam i våra egna hem.

Hur mycket mer tänker ni acceptera av dessa omättbara kravmaskiner?

Läs mer om denna vansinneshistoria på Politiskt Inkorrekt!/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.seGe bidragAnser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare ?Hjälp till att stötta den, genom att skänka ett bidrag till Payson här brevid eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS".

Inga kommentarer: