onsdag, april 20, 2011

Shariagäng attackerar åter räddningstjänst och polis i GöteborgDet brinner åter i Göteborg. Shariagängen vet att det är effektivt att förstöra infrastrukturen. De inser kanske inte att detta ska betalas med samma pengar som deras familjer inte sällan blir försörjda av.
Räddningstjänst och polis blir attackerade, men får uppenbarligen inte varken försvara sig eller erkänna hur det verkliga problemet ser ut.

"Mats Palmgren är biträdande kommenderingschef. Så här beskriver han gårdagskvällen:

– Det handlar om små grupper som rör sig i klungor. Igår var det 10-15 personer med huvor på ena sidan gatan och lika många på andra sidan. På ena sidan gatan kastar de sten och på andra sidan sätter de eld på papperskorgar och bilar.

När räddningstjänst och ambulans kom till platsen fick polisen svårt att skydda dem.

– Brandkåren blev attackerad och ambulansen hade svårt att komma fram. Det blir en svår arbetssituation för samtliga när det här pågår.

Lars Adrian, räddningschef i beredskap i Stor-Göteborg beskriver en liknande frustration.

– Polisen måste hel tiden gå framför oss och vi får vänta och avvakta istället för att göra vårt jobb.

Enligt Mats Palmgren kan händelserna indirekt kopplas till oroligheterna i Hisings Backa den 4 april där flera unga män angrep en väktare och satte eld på hans bil.

– Här handlar det om yngre förmågor som vill vara copycats och visa att de också kan bråka, precis som de på Hisingen. De vill inte vara sämre än de i Backa.

Vad beror upploppen på tror du?

– Det är svårt att veta, men det är klart att det handlar om någon slags social frustration""

SvD

Vår statsminister går givetvis INTE ut och säger: "Nu får det vara nog!" Nej, istället erbjuder han göteborgarna islamisten och shariaförespråkaren Abdirisak Waberi, som moderaternas representant i riksdagen.


Abdirizak Waberi - Wikipedia

Abdirisak Waberi - muslimsk politiker ifrågasatt | SvD

Islamisten Waberi kvar på Moderaternas lista « Politiskt Inkorrekt

Moderata muslimen Abdirisak Waberi festar till det i Stora moskén ...

Vem är Abdirisak Waberi? « Sapere Aude!Så länge vi inte erkänner problemet och motarbetar det, så kommer detta bara att bli värre och värre. Sverige blir det nya Frankrike, där område efter område blir förbjuden mark (No Go) för alla ickemuslimer.

Jag hoppas verkligen att de som går till omval den 15 maj röstar på rätt parti. Det enda parti som överhuvudtaget vågar ta i dessa frågor,

Sverigedemokraterna i Västra Götalandsregionen


Passa också på att läsa den danske psykologen Nicolai Sennels utmärkta artikel:

Tredje världskriget: Så blir det


/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.seGe bidragAnser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare ?Hjälp till att stötta den, genom att skänka ett bidrag till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS".

Inga kommentarer: