lördag, oktober 29, 2011

Antisemitismens huvudstad, Malmö: Här är hatets gata

"MALMÖ Här är hatets gata - Föreningsgatan i Malmö. Det finns ingen annan plats i Sverige där judiska män och kvinnor utsätts för lika många hatbrott. Trots förra årets debatt om utbredd anti-semitism i Malmö har inget förändrats. I stället har det blivit värre.
- I år ökar antalet anmälningarna, säger Jeanette Larsson på Malmöpolisen."

"Ingen anmälning i år har hittills lett till åtal. Jeanette Larsson kan redan i dag slå fast att under 2011 har det gjorts fler anmälningar än under 2010.
Samma statistik visar också att Malmö fortfarande är den stad i Sverige där flest personer utsätts för antisemitiska hatbrott.
Judiska församlingens uppfattning är att läget är oförändrat trots förra årets debatt om antisemitiska trakasserier."

KvP

Om "Dialogforum" överhuvudtaget ska göra någon skillnad, så bör man lära sig att prata öppet om problemen. Att det inte går att "fantisera" och "önska" bort problem, det borde de flesta i Sverige veta vid detta laget.


/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
Stötta bloggen Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: