tisdag, oktober 18, 2011

Just nu: Kent Ekeroth i debatt mot Mona Sahlin


Bilden ovan lånad av Alexandra Brunell - besök hennes blogg Parliament Princess


2011-10-17 13:37
 
Imorgon (LÄS: Idag), tisdagen den 18 oktober, kl 11.50  12:50 - 14.10, debatterar SD:s Kent Ekeroth mot Mona Sahlin samt Dilsa Demirbag-Sten om mångkultur och extremism. Debatten hålls i Aulan på Globala Gymnasiet som ligger på Södermalm i Stockholm.

Ämnen som kommer diskuteras är bland andra hurvida integrationen lyckats eller misslyckats, islam och dess kvinnosyn och för och nackdelar med mångkultur. Kent Ekeroth kommenterar morgondagens debatt:

– En debatt mot en av mångkulturalismens ivrigaste förespråkare, som Mona Sahlin är, är ett bra tillfälle att jämföra våra olika ideér. Dessutom medverkar Dilsa Demirbag-Sten som utifrån sitt liberala perspektiv ibland har en del vettiga saker att framföra men som tyvärr ändå försvarar det mångkulturella samhället.

 NewsDesk
För vidare information:
Martin Kinnunen
Pressansvarig
Telefon: 0708 – 18 09 43
E-post: martin.kinnunen@sverigedemokraterna.se

Debatten kommer att läggas upp i bloggen, så fort den finns på YouTube.

Läs även detta pressmeddelande från SD:

Sverigedemokraterna

Länk till Sverigedemokraternas pressrum
/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
Stötta bloggen Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: