lördag, oktober 29, 2011

Stängda asylmottaggningar? Fem år i rad: ALLA överfallsvåldtäkter i Oslo har begåtts av icke-västliga män!

Fem år i rad: ALLA överfallsvåldtäkter i Oslo har begåtts av icke-västliga män! Samtliga överfallsvåldtäkter i Oslo under de FEM sista åren - där gärningsmännen är identifierade - har begåtts av icke-västliga invandrare.


Det finns ingen som helst anledning varför det inte skulle se ut så i Sverige med (för det gör det ju med all stor sannolikhet).

Men svenska politiker och media mörkar verkligheten allt de kan. Inget får störa deras vansinniga dröm om historiens första och enda fungerande - och fullständigt kravlösa -mångkultur.


Se TV-inslag i NRK från 2011-05-25

"Voldtektsbølgen i hovedstaden krever dramatiske grep, mener Oslo-ordfører Fabian Stang. Han tar nå til orde for å begrense enkelte asylsøkeres bevegelsesfrihet i Oslo."

"- Det er rett og slett forferdelig at jenter i denne byen utsettes for det jeg kaller en livslang krenkelse, sier Fabian Stang (H) til Aftenposten.

Nå vil han ha en debatt om alle asylsøkere, uansett status på søknaden, skal ha full tilgang til samfunnet."

 DB

" Frp-leder Siv Jensen sier til Dagbladet at asylsøkerne har skylda:

- Det er et faktum at en betydelig del av overfallsvoldtektene begås av asylsøkere. Asylsøkere med ulovlig opphold i Norge genererer kriminalitet. Dette er folk vi ikke vil ha i norge."

"Slik kvinnene har beskrevet det, er det ikke-vestlige menn som står bak flesteparten av overfallsvoldtektene, mens det er 3-4 tilfeller der gjerningsmann beskrives med nordisk utseende. Men vi kan ikke uten videre konkludere med at de ikke-vestlige er asylsøkere, sier Rohde."

DB
Slik vil Siv Jensen straffe voldtektsforbrytere,

Hjälp norrmännen att rösta:


Hva vil ha best effekt mot voldtektene?
Mer synlig politi
Opplyste gater
Kortere sjenketid
Låse inn ID-løse kriminelle


/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
Stötta bloggen Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: