torsdag, oktober 20, 2011

Björn Söder: Dags att visa konsumentmakt – bojkotta anti-SD-företag!

"Lördagen den 15 oktober demonstrerade Sverigedemokraternas ungdomsförbund (SDU) mot otryggheten i Malmö. Omkring 200 SDU:are deltog i demonstrationen. På grund av att vänsterextremister mobiliserat till en motdemonstration för att försöka hindra SDU:s samt att Fotbollsförbundet lagt in en omspelsmatch mellan Malmö och Djurgården strax innan hade polisen kraftsamlat med omkring 700 poliser, hundar, hästar, helikopter och specialfordon. Polisen lyckades också till största delen upprätthålla ordningen bland motdemonstranterna samtidigt som man omhändertog minst ett 30-tal personer. Trots detta förekom det störningar med inkastande av bland annat knallskott, färgbomber, stenar och ägg.
 Men det var inte enbart vänsterextremistiska våldsverkare som ville protestera mot SDU:s manifestation mot otryggheten i Malmö. Två studenter på Malmö Högskola, Claudia Poli och Heather Oldby, hade satt ihop en låtlista över olika låtar som de ville att affärer längs Södra Förstadsgatan i Malmö skulle spela som en protest mot Sverigedemokraterna. Enligt studenterna var flera affärer positiva till att protestera mot partiet och partiets åsikter. Enligt Sydsvenskan spelades låtlistan i ett 15-tal butiker, däribland Levis’s Store, Carlings och Solo."
 Björn Söder avslutar med: "Jag tar tacksamt emot tips på vilka fler butiker som valde att protestera mot Sverigedemokraterna på detta sätt i lördags."

Sverigedemokraterna

/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
Stötta bloggen Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: