måndag, oktober 24, 2011

Mångkulturella Oslo: Antalet överfallsvåldtäkter har mer än fördubblats


"Det er registrert dobbelt så mange overfallsvoldtekter i Oslo hittil i år som i hele fjor til sammen.
I fjor ble det registrert totalt 24 overfallsvoldtekter i Oslo, mot 48 hittil i år, ifølge en gjennomgang Aftenposten har gjort. Bare sju av voldtektene i år er oppklart.

Voldtektstallene vekker sterke reaksjoner. Andre nestleder i Stortingets justiskomité, Høyres André Oktay Dahl, betegner økningen, med få oppklarte saker, som en skandale og mener situasjonen i Oslo er kritisk. Han sier til Aftenposten at byen må vinnes tilbake med økt politiinnsats, og mener overfallsvoldtektene må debatteres som utslag av ren kvinneforakt."


" - Det kan ikke underslås at mange av gjerningsmennene har en annen etnisk bakgrunn med et kritikkverdig kvinnesyn, sier Oktay Dahl til Aftenposten"

VG 

Les også:To anmeldte voltekter i Oslo i helgen "Politiet har en vag beskrivelse av gjerningsmennene, men en av dem er betegnes som mørkhudet, med sort hår, rundt ansikt og 170–180 centimeter høy."
  
"NRK 2011-05-25: Icke-västliga invandrare bakom alla överfallsvåldtäkter i Oslo senaste 5 åren"
 
 

/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
Stötta bloggen Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: