måndag, oktober 24, 2011

Läkaren Lukman Haj Ersan åtalas för 13 sexbrott

"Det blir åtal mot den läkare, i 40-årsåldern, som misstänks för sexbrott mot 13 kvinnliga patienter i Örebro, Södermanland och Västmanland."

"– Jag har beslutat väcka åtal för brott mot 13 kvinnor och ska lämna in stämningsansökan till tingsrätten i Eskilstuna nästa vecka, säger kammaråklagare Thomas Bergström."

"Vilka rubriceringar kommer att finnas med bland åtalspunkterna?
– I utredningen förekommer våldtäkt, sexuellt tvång och sexuella ofredanden. Våldtäkt fanns med bland de första anmälningarna och den rubriceringen är fortfarande lika aktuell, likaså sexuellt tvång och sexuella ofredanden."

NA

Tidigare om denna läkare:

Eskilstunaliv: Lukman Haj Ersan - är misstänkt för flera sexuella övergrepp !
"Lukman Haj Ersan, född 1971 och mantalsskriven i Örebro. Han har även egen firma registrerad. Han kom till Sverige som 18-åring.

Tidigare anmäld

Redan 2002 fick han en varning efter olämpligt uppträdande mot en kvinnligt patient. Och för drygt ett år sedan blev Lukman Haj Ersan uppsagd från en tjänst inom Örebro landsting. Detta sedan han misstänkts för att sexuellt ha ofredat en patient. Den gången handlade det om en nu 67-årig kvinna som ombads ta av sig byxorna. Därefter gled han in med handen innanför trosorna och började fingra henne i slidan. Kvinnan var där för ont i hälen."
 
 
/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
Stötta bloggen Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: