söndag, oktober 23, 2011

Trotjänaren PI är död - Avpixlat är nyfödd! Besök den!

"POLITISKT INKORREKT Den 23 oktober 2008 gjordes det allra första inlägget på Politiskt Inkorrekt (på den gamla adressen). Sedan dess har PI blivit något av ett fenomen med ett starkt varumärke som fyllt ett akut vakuum i det svenska medielandskapet – äntligen fanns en motpol till de vinklade, förvanskade och lögnaktiga artiklar som etablerade medier pumpat ut. I och med att internet blivit var mans egendom bröts informationsmonopolet en gång för alla. Här kunde vi presentera siffrorna, namnen, statistiken m m som annars aldrig skulle sett dagens ljus. Allting har dock ett slut och PI har nu kommit till den punkten.
Läs mer »"
"VÄLKOMMEN På samma sätt som fågeln Fenix i den grekiska mytologin återuppstod ur askan av sig själv, reser sig nu Avpixlat ur stoftet av PI · Politiskt Inkorrekt — nya fjädrar men samma själ.
Bland oss som startar sajten Avpixlat finns personer som gjort sina lärospån hos PI men också helt nya förmågor. Vår första uppgift, nu när PI nu tagit ned skylten och pk-media aviserat att man ska korka upp vinflaskorna och fira, blir att ge det vinet en så sur och bitter eftersmak som möjligt, en som sitter i länge. Det gör vi bäst genom att se till att Avpixlat blir en lika stor, eller rentav ännu större, framgång och samlingspunkt för alternativ kompletterande journalistik och diskussion. Med DIN hjälp är detta fullt möjligt.
Arbetet för ett friare medieklimat och ett bättre Sverige går vidare.
Väl mött!

- Redaktionen
 (Öppna gärna inlägget och läs lite mer om oss och den här webbplatsen. En del av informationen hittar du också på sidorna/flikarna högst upp under loggan.)
Läs mer »"

Stort tack för ert hårda jobb och slit under tre fantastiska år, PI!

Varmt välkommen till världen, Avpixlat!


/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
Stötta bloggen Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: