måndag, oktober 17, 2011

En sorgens dag den 23 oktober 2011: PI har kommit till vägs ände....

"POLITISKT INKORREKT Den 23 oktober 2008 gjordes det allra första inlägget på Politiskt Inkorrekt (på den gamla adressen). Sedan dess har PI blivit något av ett fenomen med ett starkt varumärke som fyllt ett akut vakuum i det svenska medielandskapet – äntligen fanns en motpol till de vinklade, förvanskade och lögnaktiga artiklar som etablerade medier pumpat ut. 

I och med att internet blivit var mans egendom bröts informationsmonopolet en gång för alla. Här kunde vi presentera siffrorna, namnen, statistiken m m som annars aldrig skulle sett dagens ljus. Allting har dock ett slut och PI har nu kommit till den punkten."

Läs mer om den sorgliga nedläggningen av Politiskt Inkorrekt

PI-moderatorn MaxPayne2 säger: "Det ska skapas en ny sida MED LIKNANDE INRIKTNING och VISSA AV SKRIBENTERNA KOMMER ATT ARBETA DÄR.

Svensk media dansar redan på PI´s grav, men SvD tillåter i alla fall kommentarer.


Tro inte att vi islamkritiker och sanningssägare försvinner bara för att en eller ett bar bloggar försvinner eller byter skepnad. Vi kan tystas tillfälligt - men inte länge! Det är folkets röst som talar....den kan ni inte tysta...

Så stötta alla bloggare. Det finns mängder av bra sådana i både PI´s och min blogroll!  Spara, läs, sätt in en slant - och starta gärna egna, nya bloggar.

/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
Stötta bloggen Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: