måndag, augusti 27, 2007

Demonstranternas brev till Nerikes Allehanda

I samband med demonstrationen utanför Nerikes Allehanda....det hittar ni här.

"... För denna handling främjar inte yttrandefriheten, för i så fall skulle vem som helst, exempelvis nazister måla upp Hitler som en ängel offentligt. Hur många judar tror ni skulle uppskatta detta? Var är etiken och moralen i en sådan handling? Speciellt när man även har facit i handen och vet att Danmark led ekonomiskt och fick diplomatiska kriser på grund av liknande bilder. Är det värt att en egoistisk handling ska få miljontals muslimer runt om i världen att känna sig kränkta?

Vi kommer inte hit med syfte om att förstora saken eller förstöra, vi vill bara visa att moralen ibland ska få gå före yttrandefriheten. Och vi ber Nerikes allehanda och Sverige att inte publicera liknande bilder i framtiden då vi känner oss kränkta. Vi vill även att Nerikes allehanda precis som dom publicerade bilden i ledaren även ber om ursäkt till folk som blivit kränkta."


Kränkta, kränkta, kränkt, krav,krav,krav, gnäll, gnäll, gnäll...och så lite Godwins Law, såklart! NÄR ska vissa av de muslimer som flyttar till västvärtvärlden, FATTA att vi inte kommer bli muslimer frivilligt?

Att vi kanske är sega och snälla...men att vi hellre dör för friheten - än lever som dhimmis.

Inga kommentarer: