måndag, juni 20, 2011

Danmark: 14-åriga Cecilie blev gift med muslim. Hemgiften var en klocka, en jacka och en bilEn klocka, en jacka och en bil. Det var priset för Cecilia. Ett pris som den danska flickan själv satte, då hon endast 14 år gammal gifte sig med en fem år äldre muslimsk man.

- Jag skulle ställa några krav. Så jag bad om en bil, när jag fylllde 18 år, en Dolce Gabbana-klocka och en Canada Goose-jacka, säger Cecilie till Berklingske.


Det började mycket oskyldigt. Den unga danska flickan var förälskad. Men förhållandet var enbart accepterat för den muslimska familjens familj om paret gifte sig. Det började mycket oskyldigt.  Utan att säga ett ord till sina föräldrar, så valde Cecilie att låta en muslimsk imam att viga henne och pojkvännen. Och det var inget underligt med det. Flera av Cecilies väninnor var redan muslimskt gifta.

"Før ægteskabet skulle en kvindelig bekendt af familien tjekke, at Cecilie var jomfru. Men så var formalia også på plads.
Under vielsen spurgte imamen ikke til hendes forældres accept. Han spurgte heller ikke til Cecilies alder.
- Er du begyndt at bløde? spurgte han kun. Hendes bekræftelse var nok, og der blev skrevet ægteskabskontrakt og aftalt medgift.
I følge islamisk tradition, skulle gommen efter bryllupsnatten fremvise et blodplettet lagen. Men Cecilie ville ikke. Hun var for ung, syntes hun. For at hjælpe på stemningen købte hendes svigermor frækt undertøj til hende."
Ett halvt år efter bröllopet gick Cecilie på diskotek med sina väninnor . Då hon kom hem mitt i natten fick hon stryk av sin man. Enligt Cecilie slog han henne så hårt att henne syn blev sämre.

Det var inte sista gången hon fick stryk. Han kunde få för sig att släcka cigaretter mot hennes hud och försöka tvinga henne till sex.


Cecilie ångrade äktenskapet. Men det var svårt att bli skild. Hon hade läst, att man upphäva ett islamiskt ägtenskap genom att tre gånger säga att man vill skiljas.  Men då hon ville säga orden en tredje gång, så hotade mannen henne genom att sätta en pistol mot hennes huvud. och hon vågade inte fortsätta meningen.

Cecilie lämnade sin man och lever nu med skyddad identitet, men hon kan inte gå någonstans utan sitt pepparspray. När Berlinske är och talar med henne får hon ytterliggare ett sms, det låter så här:
 
"- Hvis de der små luder-unger udstiller islam på en dårlig måde, walla, så dræber vi dem! Lad dem vide det, står der i beskeden."
Läs mer i BT

Unge danske piger indgår hemmelige islam-ægteskaber

Hat Tip: Snaphanen

 /Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se

Ge bidrag Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: