söndag, juni 19, 2011

Halaslakt av ung kvinna efter våldtäktsförsök- kvinnan svensk - mannen marockansk muslim.


Spanien: Marockan försökte våldta – skar halsen av ung svenska

MORD En svensk kvinna, 19 år, som vi kallar Lisa och hennes kompis, även hon 19 år, samt ytterligare en 19-årig kvinna bodde på vandrarhem i Fuengirola. Men det hela slutade i djup tragedi. Lisa fick halsen avskuren av marockan som försökte våldta henne i natt.

Dementi: Svenska skolan meddelar att ingen av deras elever är inblandade i morddramat.

Mordet skedde på vandrarhemmet Hostal El Cid på Avenida Condes de San Isidro, mycket nära till nattlivet i centrala Fuengirola på Solkusten i Spanien i natt vid 03.50-tiden.

Tjejerna attackerades av en 30-årig marockan, med intialerna AB, som tagit sig in i tjejernas rum. Polisen misstänker att han försökte förgripa sig sexuellt på en eller flera av tjejerna. Men tjejerna gjorde motstånd och då attackerade han dem med en köksniv och skar halsen av Lisa. Om vi förstår det rätt ska även en 27-årig man befunnit sig på våningsplanet och försökte avväpna marockanen. 27-åringen hittades sedan livlös med knivskador, dock vid liv. Möjligen är han pojkvän till den mördade Lisa. Spansk media skriver companion.

De knivskadade tjejerna och mannen fördes till vårdcentralen varav minst en fördes vidare till Hospital Costa del Sol-distriktet i Marbella. En av de skadade 19-åringarna skars i halsen och händerna. Sveriges konsul i Málaga Pedro Megías är på plats i Fuengirola och berättar att 19-åringen som skadats visserligen är illa medtagen, men att skadorna inte är livshotande.

Nordafrikanen, som är skriven i Spanien, försvarade sig med kniven när han flydde från platsen och hade själv skärsår när han greps. Enligt vissa uppgifter var han också inbokad på pensionatet, där flickorna vistades sedan 16 juni. Tidningen La Opinión de Málaga uppger att en praktiserande nationalpolis som råkade befinna sig på pensionatet lyckades undsätta den skadade svenskan och gripa mannen, när han jagade kvinnan med kniv i hand.

Expressen
El Pais
La Opinión de Málaga


Läs mer på eminenta Politiskt Inkorret!/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.seGe bidragAnser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: