torsdag, juni 09, 2011

Sverigedemokraterna: Vi stödjer de rödgröna om utförsäkringarna"Dagens sjukförsäkring fungerar inte. Sjuka blir utförsäkrade, får sin arbetsförmåga prövad mot högst hypotetiska jobb och hamnar mellan stolar när varken försäkringskassan eller arbetsförmedlingen kan ta ansvar för den enskilde"

"....SD kommer då att ge sitt stöd för förslaget om återförsäkring av de som saknar sjukpenninggrundande inkomst samt till förslaget om en mer skälig och realistisk prövning mot arbetsmarknaden.

En eventuell reform av tidsgränserna i sjukförsäkringen kan också bli aktuell efter att mer information om konsekvenserna har kunnat inhämtas. Vi sverigedemokrater stänger således inga dörrar för att tillsammans med den övriga oppositionen komma fram till fler förslag för att förbättra det svenska sjukförsäkringssystemet."

Läs allt av Erik Almqvist på SvD

/Fröken Sverige Ge bidragAnser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: