tisdag, juni 14, 2011

Våldtäktsmannen Weire Fre, Henok, - EFTERLYST!

"Polisen offentliggör bild på misstänkt person

Polisen i Södermanlands län offentliggör bild på misstänkt person, häktad i sin utevaro, för överfallsvåldtäkten på Tegelbruksgatan i Eskilstuna den 26 april 2011."

"Strax efter klockan 23 på kvällen den 26 april 2011 utsattes en ung kvinna för en överfallsvåldtäkt i centrala Eskilstuna. Kvinnan var på väg hem från sitt arbete när en man sökte kontakt med henne under förevändningen att vilja ha cigaretter för att därpå slita in henne i en hiss och genom misshandel och hot om att döda kvinnan förgripa sig på henne sexuellt. Gärningsmannen har varit helt obekant för offret och även vittnen har gjort iakttagelser av den flyende gärningsmannen. Det inträffade är att betrakta som ett mycket allvarligt brott. För våldtäkt av normalgraden stadgas ett straffminimum på 2:års fängelse."

" (www.polisen.se/sodermanland)

Uppgifter om var den misstänkte kan befinna sig lämnas via telefon 11414.

Presstalesman i ärendet är chefen för grova brottsroteln, Lars Franzell nås på telefon 114 14.

Eskilstuna den 12 juni 2011

Mikael Backman
Chef länskriminalen"

Poliser som gör allt vad de kan för att få fram en våldsbrottsling - det gillar vi! Mera sådant här, tack! Gammelmedia kommer givetvis mörka som alltid.

Det finns enligt dem inte några kriminella invandrare. De enda som är kriminella är svenskarna som drömmer om ett lugnt och säkert land att leva i, uppenbarligen...

/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.seGe bidragAnser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: