tisdag, juni 14, 2011

Lund: Stort gäng av småbarn antastade åter kvinna och tafsade


"När ett femtontal småpojkar bråkade på Fäladstorget försökte en kvinna hjälpa till.

Kvinnan kom cyklade mot torget på söndagseftermiddagen då hon såg ett större gäng pojkar i tioårsåldern bråka och slåss. En av dem blödde, så kvinnan stannade för att hjälpa till.

Men när hon stannat cykeln insåg hon att blodet bara var teaterblod. Fem av småpojkarna gav sig på kvinnan och började tafsa på henne. "

Sydsvenskan

Där ser ni "framtidslöftena"/"raketforskarna/"pensionsräddarna" visa vad de klarar av.

De klarar inte jobba, inte att vara ärliga, låta bli att gapa, de klarar heller inte att låta bli att hota och förnedra. Våldta och misshandla klarar de toppen dock. Skratta och njuta av livet (om inte detta innebär att man slår eller skär upp en person samtidigt) är helt uteslutet.

Det enda de klarar av är att tafsa på oskyldiga tjejer, misshandla oskyldiga killar och gamla samt handikappade. Och springa till DO och känna sig kränka för diverse dumheter. Man förstår att nybyggar-Maud kämpat hårt för att få hit denna otroliga intelligensreserv till Sverige? NOT!


Och ni som läser, se genast till att engagera er i SD eller liknande. En röst på något av de andra partierna kommer dig för att för evigt få förklara för dina barn och barnbarn, hur du kunde tycka det var viktigare med en 500-lapp kvar efter skatt än det var med deras trygghet och framtid. Vad tänker DU säga till dem när de blir misshandlade eller gruppvåldtagna inom ett par år?

Förlåt?

Jag skulle vilja påstå att det knappast duger. Istället har du offrat din familj för Dhimmifeldst löften om mera pengar i fickan - helt utan att tänka på att det kommer ett år efter detta året ned.


Läs Nicolai Sennels: Tredje Världskriget - så blir det! ( Finns i högermarginalen ovan) Så har ni alla fall lite kunskap om vad som händer just nu.

Och stötta mig så att jag vara med på ännu mer konferenser och lära ännu mer om islam och vad som är på gång i Europa och USA. Klockan är fem i tolv!


/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.seGe bidragAnser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: