torsdag, maj 26, 2011

Fem år i rad: ALLA överfallsvåldtäkter i Oslo har begåtts av icke-västliga män!Samtliga överfallsvåldtäkter i Oslo under de FEM sista åren - där gärningsmännen är identifierade - har begåtts av icke-västliga invandrare.


Det finns ingen som helst anledning varför det inte skulle se ut så i Sverige med (för det gör det ju med all stor sannolikhet).

Men svenska politiker och media mörkar verkligheten allt de kan. Inget får störa deras vansinniga dröm om historiens första och enda fungerande - och fullständigt kravlösa -mångkultur.


Se TV-inslag i NRK från 2011-05-25"Den norska polisen presenterade i dag våldtäktsstatistik för 2010 i Oslo och trenden är klar: den genomsnittliga våldtäktsmannen är i 20-årsåldern och invandrare. Offret är norskt. Detta gäller dock samtliga våldtäkter – när det gäller överfallsvåldtäkter är gärningsmannen invandrare i 100 procent av fallen."

"Enligt Oslopolisen är etnicitet en stor faktor i de anmälda våldtäkterna. Den typiska gärningsmannen är invandrare och är i 20-årsåldern. Det typiska offret däremot är en norsk kvinna i samma ålder."

Läs mer på Poltiskt Inkorrekt


Hela rapporten som släpptes igår på PDF.

Mattias Karlsson, SD, om Sverigedemokraternas våldtäktsrapport från 2010:

""SD:s våldtäktsrapport hann knappt lämna kopiatorn förrän BRÅ:s vänsterpartistiska och SD-hatande chefspropagandist, Klara Hradilova-Selin släppte lös sitt vanliga batteri av lögner och bortförklaringar."

Gates of Vienna: The Religion of Rape

Thoraflf Alfsson: Svensk polis mörkar

Från 2009:

"En gjennomgang av de 41 sakene i Oslo viser videre at de fleste gjerningsmennene har kurdisk eller afrikansk bakgrunn.

Det som kjennetegner overfallsvoldtektene, er bruken av grov vold.

- Det kan være alt fra trusler om bruk av kniv til kvelning og utstrakt bruk av slag og spark, forteller Rohde."

NRK
Länk
Den norske bloggaren Fjordman uppmärksammade denna utveckling redan 2005.
Se mer videos av

/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.seGe bidragAnser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: