tisdag, augusti 28, 2012

Danmark: Jihad mot värdshus


I Danmark kräver shariagängen jizya av olika näringsidkare. I Danmark har nu en 67-årig kvinnlig pubägare vägrat betala detta. 

Uwe Max Jensen redogör för hur omfattande detta problemet redan är i Danmark. Vi kan dock vara säkra på att detsamma sker här med. Det har det redan gjort i årtionden. De företagare som vågat säga nej lever bland annat med skyddad identitet.

Hur stort problemen är i Sverige lär vi nog aldrig få veta, eftersom det är kroniskt förbjudet att rapportera om något som kritiserar islamiseringen eller den sharia vi redan lever under här. Om svenska företagare är rädda om sig själva och sin verksamhet, så har de bara ett parti att rösta på  - det enda som vågar kritisera och arbeta emot islamiseringen av Sverige - Sverigedemokraterna.


"Mandag i sidste uge troppede en mand med indvandrerbaggrund op på Café Viking i Ægirsgade på Nørrebro. Ikke for at nyde en sval Hof eller en Grøn Tuborg. Manden, der repræsenterede en lokal indvandrerbande, krævede derimod beskyttelsespenge af værtshusejer Jane Pedersen, fordi Café Viking ligger i bandens kvarter. 
Jane Pedersen afviste kravet om at betale beskyttelsespenge. Tirsdag aften blev der så kastet to brosten gennem ruderne til Café Viking, mens værtshuset var åbent.
"Tirsdag aften da er de her og smadrer mine ruder - mens der sidder kunder - med brosten gennem vinduerne og vinduesglas fløj rundt i lokalet. Og det er ikke sjovt," sagde Jane Pedersen efterfølgende til TV 2 News, hvor hun også gjorde det klart, at hun ikke ville bøje sig for indvandrerbandernes krav om beskyttelsespenge."

Läs HELA artikeln av  Uwe Max Jensen på Sappho

Dump:Lokalavisen

Jizya är en den skatt som åligger icke-muslimska personer i muslimsk-kontrollerade områden. Dess syfte har varit bland annat att utgöra kompensation för militärt beskydd, eftersom icke-muslimer ej förpliktigades militärtjänstgöring. Personer som t ex väljer att delta i armén och/eller konvertera till islam behövde inte längre betala jizya men förpliktigades istället att betala den muslimska beskattningsformen zakat.  

Bra danska bloggar: Snaphanen och Uriasposten - LÄS DOM!

/Fröken Sverige - 6,5 år i svenska folkets tjänst

Inga kommentarer: