fredag, augusti 03, 2012

Morten Uhrskov Jensen: Sveriges skamfläck, Aftonbladet


Morten Uhrskov Jensen har åter varit i Skåne och trots att han har sagt det förr, så äcklas han uppenbarligen bara mer och mer av svensk gammelmedia. I synnerhet Aftonbladet och Expressen. Det är lätt att förstå. 

Tack för alla dessa klarsynta danskar som drar ner brallorna på den svenska eliten om och om igen.

"Lad os se nærmere på netop Aftonbladet, Sveriges mest læste avis...."


 "... Avisens politiske linje i udlændingespørgsmål ligger markant til venstre for den, som Politiken og Information indtager. Læs f.eks. følgende uddrag af en lederartikel fra den 30. juli, “Ta rasismen på allvar - den finns i vardagen.” Efter at have nedgjort den gennemsnitlige vælger af Sverigedemokraterne, som “utmärker sig genom sitt kompakta misstroende för samhällets institutioner”, afleveres følgende:"

“Men en rasist kan också ha utbildning och en månadslön på cirka 100 000 kronor i månaden, bo i totalrenoverad villa och ha tjänestebostad i centrala Stockholm. Fråga bara Jimmie Åkesson.”

Skriver Morten Uhrskov Jensen och fortsätter: 

- Jimmie Åkesson är som bekant partiledare i Sverigedemokraterna. Ett liknande uttalande i en dansk tidning skulle ha varit straffbart och skulle också ha blivit dömt som sådant. Men det är inte Danmark det här. Det är Sverige och där gäller andra regler.

Han skriver vidare att det som kallas "debatt" i svensk media består av: 

" ...udfyldes af avisens egne journalister eller af den usalige Jan Guillou og tilliggende aftapninger. Ingen oppositionelle stemmer høres. En demokratisk skandale, intet mindre."
Läs hela blogginlägget av Morten Uhrskov Jensen på Jyllands-Posten 

Och LÄS Jihad Watch: Another smear journalist: Kenan Habul of Aftonbladet


/Fröken Sverige - 6 år i svenska folkets tjänst

Inga kommentarer: