lördag, augusti 18, 2012

Mer om Ansar al-Sunna, mullah Krekar, al-Qiadahoten och terrorhoten mot Norge

 Mer om gänget från den "kärleksfulla och fredliga religionen" som nu hotar Norge i inlägget nedan:

Norska islamister kräver islamisk sharia-stat och hotar med terror


"VG Nett har i lengre tid fulgt ekstremistgruppens aktivitet på internett. På flere nettsider uttrykker unge menn støtte for gruppens ekstreme målsetninger. Blant tilhengerne er personer med familietilhørighet fra andre land, men også etniske nordmenn som har konvertert til islam."
"På en nettside redegjøres det for hva gruppen vil. Gruppen har stort fokus på avstand fra kuffar, altså «vantro» ikke-muslimer."


I ett tal som hölls tidigare i år i en moské, så hävdade en som representerar gruppen att man ska ta avstånd från "otrogna" - alltså oss ickemuslimer.

Han sa också att muslimer ska kräva skatt av ickemuslimer, så kallad jizyah.
"- La islam dominere over hele verden, sa han i talen."
 Samma person hyllade även morden på amerikanska soldater.

"Mannen var også tilhører under rettssaken mot mullah Krekar i forrige uke, da mullahen sto tiltalt for nye trusler mot blant annet statsminister Kjell Magne Bondevik."
"På en hemmelig Facebook-gruppe presenteres også Ansar al-Sunna. Der hylles også al-Qaida og den norske konvertitten som lot seg verve til terror i Jemen."
 VG

 Det är detta vi har varnat för i många, många år och kallats för "islamofober" för, när vi egentligen är islamorealister. Vi har ju till skillnad mot våra politiker och media tagit reda på fakta om islam.

 Media och politikerna har gjort allt för att förneka vad islam egentligen står för. Istället öser våra politiker in hundratusentals muslimer, utan någon som helst kontroll och utan några som helst krav. Och media hejar glatt på denna utveckling istället för att vara objektiva och granska islam, precis som de förväntas granska allt annat i samhället.

Nu kommer islam med all säkerhet snart att även drabba dem. Det har redan gått för långt. Kanske är det dags att vakna till lite?

Från oss som däremot har varit vakna länge och bryr oss om våra barn och barnbarns framtid, så är dock hälsningen:


Man kan hitta mycket mer information om man använder sökrutan längst upp till vänster. Bloggen innehåller 8.000 inlägg, så det finns en del att läsa.

Läs gärna mer om våra nordliga islamister på Gudmundsons blogg, samt på Jihad i Malmö.

/Fröken Sverige - 6,5 år i svenska folkets tjänst

Inga kommentarer: