fredag, augusti 17, 2012

Norska islamister kräver islamisk sharia-stat och hotar med terror


Fredens relgion?

En norsk islamistgrupp som kallar sig Ansar Ul-Sunnah, vill göra om stadsdelen Grønland i Oslo till muslimsk sharia-stat. De säger att Norge tillhör Allah och att statsdelen Grønland enbart skulle tillhöra muslimer.
I ett brev med al Qaidas flagga som brevhuvud ställer de sina krav.

Föga förvånande. Denna utvecklingen sker överallt i Europa nu. I England råder redan sharia på många ställen och i veckan kunde man läsa i nyheterna att Muhammed var numera det vanligaste namnet på nyfödda pojkar där och i Wales.

"... la Grønland bli vårt. Sperr av bydelen og la oss styre den slik vi ønsker. Dette er til det beste for begge parter. Vi ønsker ikke leve sammen med skitne udyr som dere.»"
 De fredliga och kärleksfulla muslimerna varnar också för ett nytt 22/7 eller 11/9 på norsk jord. Enligt norska VG så är personerna bakom kraven kända av säkerhetstjänsten, PST. Får man tippa på att detta har med stollarna Bhatti och Krerkar att göra?"Dette kommer frem i et brev til norske politikere. Brevet er også sendt flere norske redaksjoner."
"PST startet i dag etterforskning av innholdet. "
Nu kanske det snart är dags för våra politiker och media att vakna upp? Eller ska det behöva ske ytterligare terrordåd här för att de ska förstå att islam INTE är en fredens religion? Tvärtom.
 "Gruppen omtaler det de mener er skittenhet og dårlige verdier i det norske samfunnet, og nevner blant annet homofili, kvinnesyn, kjønnsmiksing, familiepolitikk, alkohol og narkotika som felt de ikke liker."Annat läsvärt:

Al-Qaida mistenkt nordmann får penger fra Nav (kl.05:45)
Mistenkte al-Qaida-medlemmer arrestert i Spania 
– Al-Qaida-nordmann var barnehageansatt og venstreradikal
Gråtende Krekar i vitneboksen - VG Nett om Mullah Krekar
 
/Fröken Sverige - 6 år i svenska folkets tjänst

Inga kommentarer: