torsdag, augusti 23, 2012

Våldtäktsmannen/läkaren Lukman Haj Ersan förlorar sitt leg

"Den läkare som dömdes till två års fängelse av Eskilstuna tingsrätt efter att ha sexuellt ofredat tolv patienter förlorar sin läkarlegitimation - åtminstone tillfälligt. Det har Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd (HSAN) beslutat, uppger SVT:s Östnytt."

SvD
 
Dessvärre har Lukman Haj Ersan överklagat domen därmed har den inte har vunnit laga kraft ännu.  Tills han är stoppad så är detta ett ansikte ni bör lägga på minnet."SEXBROTT Förra året anmäldes läkaren Lukman Haj Ersan, f. 1971, för olika sexuella övergrepp mot elva äldre kvinnliga patienter i samband med deras undersökningar på vårdcentraler i bl a Sörmland. Kvinnorna sökte vård för allt annat än intima problem. Ändå stoppade han upp fingrarna i deras underliv."

Läs mer om denna vidriga våldtäktsman på Avpixlat


Redan 2002 fick han en varning efter olämpligt uppträdande mot en kvinnligt patient. Och för drygt ett år sedan blev Lukman Haj Ersan uppsagd från en tjänst inom Örebro landsting. Detta sedan han misstänkts för att sexuellt ha ofredat en patient. Den gången handlade det om en nu 67-årig kvinna som ombads ta av sig byxorna. Därefter gled han in med handen innanför trosorna och började fingra henne i slidan. Kvinnan var där för ont i hälen.


Läkaren Lukman Haj Ersan åtalas för 13 sexbrott
Eskilstunaliv: Lukman Haj Ersan - är misstänkt för flera sexuella övergrepp !

/Fröken Sverige - 6,5 år i svenska folkets tjänst

Inga kommentarer: