fredag, februari 23, 2007

"Den rätta islamiska klädseln och annat dravel"

På en skruvad islamistsida så hitta jag en presentation om hur kvinnan ska vara klädd och lite andra sjuka tips . Vi har hört det förr....men det tål att upprepas:

"Relevanta Quraan verser och autentiska hadither betonar starkt på kvinnans sätt att klä sig. Det är bara att observera den rätta islamiska klädseln för att bevara kvinnans fina blygsamhet.

Islam fastställer bestämda krav på en Jilbâb eller en kvinnas klädesplagg. Dessa krav måste varje muslimsk kvinna och tjej följa noggrant och detaljerat när hon går ut. När en muslimsk syster går ut, måste hon gå klädd i ett ytter plagg som täcker kläderna och smyckena som hon har på sig.


Så länge en kvinnans Jilbâb följer dessa krav anses den vara rätt islamiskt:

1. Tillräckligt stor så att den täcker hela kroppen.
2. Den skall vara omönstrad, utan dekorationer.
3. Den får inte vara genomskinlig, dvs. man skall inte kunna se igenom den.
4. Oparfymerad.
5. Skall inte likna män eller killars kläder.
6. Skall inte likna kuffar eller icke-troendes kläder.
7. Skall inte vara framstående så att man genast lägger märke till den och den skall inte vara skrytsam eller utseendeväckande."

"När en kvinna har på sig manliga kläder som t ex byxor och jeans eller andra manliga kläder, så ger hon sig själv Allahs förbannelse och Profetens (sallAllahu aleyhi wa sallam) förbannelse."

"Att ha på sig högklackade skor är makrooh. Först av allt på grund av att den medför falskhet, genom att man har på sig dem för att få kvinnan att se ut att vara lång när hon i verkliga fallet inte är det."

"Det är tillåtet för en Muslimsk man att gå in i hans fru genom hennes vagina från vilken ställning eller riktning han vill – bakifrån eller framifrån. Angående detta har Allah uppenbarat i följande vers:

”Era hustrur är för er [som] en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar.”

[al-Baqarah 2:223]

Det är förbjudet för en man att gå in i hans fru genom hennes anus."


"”Och till Hans under hör till att han har skapat hustrur till er av er egen art, så att ni kan finna ro hos dem och han har låtit kärlek och ömhet uppstå mellan er. I detta ligger ett visst budskap till människor som tänker.”

[Koranen 30:21]

Läs mer om denna rasistiska och dömande religion på denna islamistsidan

Inga kommentarer: