måndag, februari 26, 2007

Markant ökning av hets mot folkgrupp - nu får sd skulden

"Antalet fall av hets mot folkgrupp ökade dramatiskt förra året, visar statistik från Riksåklagaren som TT tagit del av."

"- Sverigedemokraternas framgångar kan vara ett av skälen, säger Jerzy Sarnecki, professor i kriminologi vid Stockholms universitet.

Brottsmisstankar om hets mot folkgrupp ökade 2006 med 20 procent, från 375 till 413 jämfört med året före. Samtidigt minskade antalet fall som ledde till åtal med 32 procent."

Läs detta i SvD

Jag tro knappast att sd är orsaken till någon ökning. Men sd är kanske orsaken till att en del anmäler. (Kanske börjar vissa att känna att man tröttnat på dem, och då är det kanske bäst att utveckla offerrollen ännu mer....och så kan man ju få skadestånd om man har tur. Gratis är bra. Och i Sverige är allt gratis för alla - utom för svenskarna, såklart!)

Detta kan man ju lätt misstänka eftersom "fall som ledde till åtal minskade". Det skulle vara intressant att se på dessa 413 fall. Mitt tips är att de flesta är muslimer, som känner sig orättvisst behandlade på olika sätt. För det gör de ju alltid. Alltid. Alltid.

Och sen finns det säkert en del fall som är relevanta. Då troligen judar eller homosexuella som har plågats av muslimer och/eller nazister.

Jag KAN ha fel..men det tror jag inte. Tror ni?

Inga kommentarer: