lördag, maj 16, 2009

Avvisade muslimer ockuperar kyrka i Köpenhamn

"Omkring 15 irakere opholder sig i Vor Frue Kirke, hvor de håber på, at aktionen får politikerne til at droppe en netop indgået hjemsendelsesaftale med Irak.

En håndfuld etnisk danske opholder sig i kirken og forsøger at hjælpe irakerne med alt fra kommunikation til mad og drikke.

»Det, vi håber på, er en situation, hvor de kan få lov til at blive i Danmark«, siger Line Skov fra de unges pressegruppe. "

"48-årige Taled er en af de afviste irakere, der opholder sig i kirken.

»Det giver mig håb at være her i kirken. Politiet kan ikke komme ind. Det er et helligt sted«, siger Taled, der selv er muslim. "

"Han fortæller, at han har boet i Danmark i 18 år. Han havde opholdstilladelse, men begik en kriminel handling, så han kom i fængsel i et år og mistede tilladelsen til at være i Danmark. Taled ønsker ikke at sige, hvilken ulovlighed han begik. "

Politiken

Så Taled vill inte berätta vad för brott han begått så han fick ett års fängelse och utvisning? Det känns ganska talande. Och han tycker uppriktigt att han rätt att stanna kvar i Danmark? Så rätt så att han inte skäms för att ockupera en kristen kyrka...?


/Fröken Sverige

Inga kommentarer: