söndag, maj 17, 2009

Danska intergrationsministern om ockuppanterna i kyrkan; Det enda de uppnår är irritation

"En gruppe irakiske flygtninge får intet ud af at søge tilflugt i en kirke, siger integrationsminister Birthe Rønn Hornbech."

"ntegrations- og kirkeminister Birthe Rønn Hornbech er upåvirket af, at omkring 30 irakere siden fredag har søgt ly i Københavns Domkirke og nu rykker videre til en kirke på Nørrebro.

Det får ingen indflydelse på den hjemsendelsesaftale, Danmark har indgået med de irakiske myndigheder.

»Hvis de tror de kan få en bedre ret ved det, så må jeg sige, at det kan de ikke. De opnår højst at irritere nogen. Hjemsendelsen forberedes helt uafhængigt af det«, siger Birthe Rønn Hornbech til politiken.dk"

Integrationsministern säger rakt ut att det enda irakierna uppnår med detta är att irritera folk och de ska ut ur kyrkan. Avvisningen kommer givetvis att genomföras precis som den är planerad.

Om irakierna ska flyttas ur kyrkan med våld, vill hon inte svara på.

Irakiske flygtninge skifter kirke (17. maj.)

Nu visar det sig - tack vare tipsaren - WilliamJansen - att en av de muslimska kyrkockuppanterna, Taleb Ansari, som jag skrev om igår här, mycket riktigt har begått ett grovt brott. På Fyens.dk kan man läsa:

17. maj 2002 01:00

To mænd blev torsdag af et nævningeting i Østre Landsret begge idømt seks års fængsel for forsøg på indsmugling af næsten halvandet kilo heroin. (FS anm: ett och ett halv kilo heroin)

Det drejer sig om den 39-årige iraner Nanuss Berndrou Dizaj Takieh og den 41-årige iraker Taleb Said Morad Ansari. Foruden fængsel vil begge blive udvist fra Danmark for bestandig, når de har udstået straffen.

Vidare har Dansk Folkeparti nu skickat ut följande pressmeddelande i saken:


PRESSEMEDDELELSE

DF kalder justitsministeren i hastesamråd om kirkebesættelse

Dansk Folkepartis næstformand og udlændingeordfører, Peter Skaarup, kalder nu justitsminister Brian Mikkelsen i hastesamråd i Folketinget for hurtigst muligt at få de irakere, der sammen med en dansk støttegruppe af autonome, har besat Vor Frue Kirke i København, ud af kirken.

”Dette må for alt i verden ikke gå hen at blive en gentagelse af historien omkring Blågårds Kirke, hvor en stor gruppe afviste statsløse palæstinensere efter en månedlang kirkebesættelse i 1992 fik opholdstilladelse, og hvor en undersøgelse i øvrigt senere viste, at en meget stor del af disse takkede for gæstfriheden ved at begå kriminalitet og leve af offentlig forsørgelse. De afviste irakiske asylansøgere skal derfor forhindres i at bygge rede i Vor Frue Kirke”, siger Peter Skaarup.

”Det er meget skuffende, at menighedsrådet i Vor Frue Kirke på den ene side påstår, at de formelt har bedt irakerne om at forlade kirken, mens de på den anden side ikke vil tage initiativ til at bede politiet om at fjerne dem. Menighedsrådet burde forstå, at der er tale om et regulært misbrug af kirkens rum i denne sag, og rådets underligt valne holdning kunne tages som udtryk for, at menighedsrådet faktisk billiger irakernes politiske manifestation”, siger Peter Skaarup.

”Justitsministeren må sikre, at irakerne fjernes fra kirken så hurtigt som muligt, ligesom kirkeminister Birthe Rønn Hornbech må undersøge, hvilke muligheder hun har for at desavouere Vor Frue Kirkes menighedsråds passive modstand mod, at loven overholdes. Jeg håber dog, at menighedsrådsformand Ole Ehlers vil tage konsekvensen af sin modstand mod besættelsen, som allerede har medført den første aflysning af et arrangement”, siger Peter Skaarup.


/Fröken Sverige

Inga kommentarer: