tisdag, maj 12, 2009

Kent Ekeroth: EU fortsätter med massinvandringspolitiken

"Återigen bevisar EU:s agerande att EU för en mångkulturalistisk massinvandringspolitik.

Tidigare har EU:s domstol gjort att Danmarks anhöriginvandring luckrades upp (Metock-domen), man har aviserat att man vill ta in 50 miljoner invandrare till EU och för inte så länge sen tvingade EU Sverige att kraftigt höja bidragen till asylsökande.

Nu utvidgar EU rätten till familjesammanföring i Danmark:

Nya EU-regler är på väg att göra det lättare för flyktingar i Danmark att få rätt till familjesammanföring.

Europaparlamentet har beslutat om ett nytt asylpaket, som kommer tvinga Danmark att mottaga gravida, sjuka eller ä’ldra flyktingar från andra EU-länder.

Detta exempel visar också på faran att binda upp sig till en överstatlig makt, vilket följande stycke visar:

Vi är verkligen i en fälla. Vi har gett oss själva handbojor, då vi först har förhandlat avtal med EU på flyktingområdet för våra undantag. Men så är vi bundna av några saker, som vi i utgångspunkt gärna vill ha, men som blir utvidgat, utan att vi har inflytande på det, säger siger Rebecca Adler-Nissen.

Ett perfekt exempel på faran med att binda upp sig till en överstatlig makt.

Som vi ser medverkar EU till en mer liberal immigrationspolitik, gång på gång. EU är därmed absolut ingen part att förlita sig på, om man eftersträvar en restriktiv immigration och vill motverka islamiseringen av ens hemland och Europa.

Att motverka denna utveckling är, och kommer vara, den absolut viktigaste frågan och det är det jag ämnar kämpa för i Europa och i Sverige."

Läs mer på Kent Ekeroths blogg

Glöm inte att rösta på Kent i EU-valet den 7 juni! Läs mer på länken nedan:

GE OSS SVERIGE TILLBAKA!


/Fröken Sverige

Inga kommentarer: