torsdag, maj 14, 2009

Kent Ekeroth: Byt ut befolkningen och ni byter ut landet

Kent Ekeroth:

"
Favorit i repris: Jag skrev i slutet av förra året, på numera nerlagda SD Blogg, följande, vilket aktualiserats igen av SCB:s senaste demografiska rapport:

Rädd – det är vad jag blir när jag läser senaste inlägget på DN Debatt. Där stoltserar författarna med hur stor den förväntade invandringen till Sverige blir om några år; 200 000 om deras förhoppningar infrias. De erkänner samtidigt att det endast föds omkring 100 000 personer i Sverige (hur många av dessa som de facto är svenskar förtäljs inte).

Enkel matematik säger därmed att politikerna i det här landet byter ut Sveriges befolkning – och är stolta över det! För det är ju ett enkelt faktum att om det föds under 100 000 svenskar varje år, medan 200 000 icke-svenskar immigrerar, samtidigt som den inhemska nativiteten bland invandrargrupper är hög, kommer den svenska andelen av befolkningen för varje år minska. Resultatet blir den demografiska bomb som vi så länge varnat för.

Det går inte att förneka det. T.o.m. de själva erkänner det implicit i artikeln. Problemet är givetvis bara att de inte verkar bry sig om att svenskarna byts ut i deras eget land.

Vad är det som utgör ett land? Dess befolkning. Byter man ut befolkningen byter man därmed också ut landet. Men vad fokuserar författarna på, liksom alla andra riksdagspartier? Jo, fokus är på hur det går ihop rent ekonomiskt. Sanslöst. Som om det vore det enda som spelade någon roll.

För det första går det inte ihop ekonomiskt. Det ser vi redan idag när alla kommuner, som tar emot dessa “kulturberikare”, bönar och ber om att få slippa. Samma jämrande gör ju Sverige till EU. Även de politiskt korrekta har kommit fram till att invandringen kostar enorma summor pengar. Undersökningar har visat att det handlar om allt från 40 miljarder till över 200 miljarder per år. Enligt en dansk uträkning kostar det omkring 70 miljarder per år.

Men även om man låtsas att det är sunt ekonomisk handlande att ta emot några hundra tusen invandrare varje år, kvarstår en viktig aspekt – den kulturella.

Fråga er själva; skulle ni vilja leva i ett “Sverige” som bestod av personer från Långbortistan, som försörjde sig själva, inte begick några brott men där “Sverige” hade sett ut som ett muslimskt land? För om det ekonomiska är det enda som är avgörande – då skulle alla svenskar vilja flytta till t.ex Kuwait eller Dubai.

Så är givetvis inte fallet. Att Sverige är just Sverige är enormt viktigt. Det är ingen slump att Sverige ser ut som det gör. Sverige ser ut som det gör för att SVENSKAR byggt landet – inte araber, eller perser eller annat. För då skulle det sett ut som i Iran eller Saudiarabien eller något av de misslyckade länderna.

Det är beklämmande att läsa en artikel som glädjer sig över den accelererande process där Sverige och svenskarna byts ut till förmån för andra – speciellt till förmån för den muslimska kulturen. Om detta fortsätter kommer vi en dag vakna upp till ljudet av minareter som skriker ut islams dystra meddelande – underkastelse."

Läs också Varjagers Är svensken, människa?

/Fröken Sverige

Glöm inte att rösta på Kent Ekeroth i EU-valet den 7 juni! Han behöver 5.000 personröster. Läs mer på länken nedan:

GE OSS SVERIGE TILLBAKA!

Inga kommentarer: