onsdag, juni 03, 2009

GE OSS SVERIGE TILLBAKA! (Uppdaterad -nya inlägg längst ner)


Nu börjar kampanjen inför Europaparlamentsvalet den 7 juni 2009. I bloggen I Mitt Sverige, så kommer vi att driva kampanj fram tills dess.

Alla läsare måste ta ansvar och rösta i detta val. Det är NU vi "övar" inför det svenska valet 2010. Och det är NU som vi måste få in kompetent folk i EU.

Målet är att komma ur EU, men dit är en lång väg att gå.

Det finns många kompetenta personer på sd´s lista inför valet. Men det finns bara en som har som sin hjärtefråga att stoppa islamiseringen av Europa - nämligen Kent Ekeroth. Så det självklara personvalet är just: Kent Ekeroth.Lite från hans egen blogg om detta:

"
Europa står inför en allt snabbare islamisering, vilket givetvis har sin grund i en mycket liberal immigrationspolitik som dessutom späs på av en stor illegal immigration.

Effekten av en växande muslimsk minoritet i Europa har blivit smärtsamt påtaglig, i Sverige liksom Europa. Vi ser allt fler tecken på hur länder anpassar sig till ökande muslimska krav; anpassning av skolmaten, mångkulturella lovdagar, könssegregerade badhus. Vi har s.k. “no go zones” dit polis, brandkår, ambulans m.m. inte kan åka utan att bli attackerade. Vi ser en våldsbrottslighet som skjuter i höjden. Detta händer flera länder i Europa; Frankrike, där vi bl a har dagliga bilbränder, vars befolkning består av cirka 10% muslimer; England som kanske är det land som är värst ute i Europa, har sharia blivit en del av den officiella lagstiftningen och deras flagga togs bort från deras fängelse för att inte “uppröra” de muslimska fångarna. Vi har Holland, som bekant fått se politiker och filmskapare mördade som ett resultat av deras kritik av islam. Amsterdam väntas snart ha muslimsk majoritet.

Listan kan göras lång. Vad som står klart är dock att med denna utveckling kommer vi inom en inte alltför lång framtid får se våra friheter opch vårt västerländska samhälle eroderas, till förmån för den totalitära, kvinnofientliga, våldsamma och förtryckande ideologi som är islam.

Vi ser redan idag tecken på att dagens EU inte alls förstår faran vi står inför. De diskuterar t.ex. på fullaste allvar att importera 50 miljoner invandrare till Europa."

Och Kents presentation på sd´s sida


Kent Ekeroths blogg
Kent Ekeroth - Islamiseringen
Kent Ekeroth - om sig själv


Mer bra av Kent Ekeroth här:

Kent Ekeroth: Byt ut befolkningen och ni byter ut landet

090331

De som bor på små orter och som därför tvekar på att skicka efter valsedlar från sd´s hemsida, kan maila till bloggen (email finns i profilen), så kan vi skicka er valsedlar i ett helt anonymt kuvert.

Detta är typiskt en sådan sak som gåvor som sätts in till bloggen bör användas till.

Efter det är utskickat så raderas er adress givetvis direkt från mailboxen. Det är VIKIGT att vi röstar i detta val!


090326: Fortsatta attacker mot samhällets institutioner

090325: Etablissemanget darrar när de inser att SD:s analys var rätt

090518

Kent Ekeroth: Kampanj mot påtvingad legalisering av ritualslakt


"Vi har satt igång en kampanj mot ytterliggare galenskaper från EU:s håll. Denna gången handlar det om att:

Europaparlamentet beslutade nyligen att samtliga länder i Unionen måste legalisera religiös ritualslakt på obedövade djur. Slaktmetoden, som framförallt tillämpas av bokstavstroende muslimer och judar, innebär att djuret, utan föregående bedövning, får halsen avskuren och sedan lämnas att förblöda till döds, vilket ibland kan ta flera minuter.

En religion kan aldrig vara ursäkt för att utsätta djur för onödigt lidande.

Ett motargument som brukar höras är t.ex. att djur som slaktas som vanligt i Sverige kan lida, eller att t.ex. jaktdjur som skjuts från håll kan lida innan de dör. Ja, det stämmer. Men det handlar inte om att inte orsaka något lidande alls – utan det handlar om att minimera detta lidande så långt det överhuvudtaget går.

Att skära ett djur medan det fortfarande är vid medvetande är inte förenligt med en strävan att minimera lidandet för djuret. Och en religion kan aldrig vara orsak att ändra en sådan strävan.

Återigen ser vi alltså ett EU som sätter sig över nationerna och påtvingar sin mångkulturella politik."

LYSSNA PÅ KENT EKEROTH, börjar vid cirka 3:17!
/Fröken Sverige

Du kan alltid skicka ett bidrag till bloggen I Mitt Sverige med VISA,Handelsbanken, Master Card, Nordea, Handelsbanken, SEB och Swedbank genom Payson. KLICKA HÄR!

Eller numera kan ni också stötta mitt arbete genom Jihad i Malmö´s postgiro/plusgiro76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "Gåva I Mitt Sverige".


/Fröken Sverige: Mer än 3 år på nätet - i svenska folkets tjänst

Inga kommentarer: