torsdag, september 15, 2011

Är det sharia som styr Sveriges Radio: tillåter dödshot mot den som lämnar islam


"En imam ska ha dödshotat somalier som konverterar till kristendom.
Uttalandet kom i en direktsändning i radio och nu har en polisanmälan om hets mot folkgrupp lämnats in mot SR.
- Generellt kan jag säga att vi som public service-företag inte ska fungera som talartribun för intoleranta krafter, säger Ingemar Löfgren, ansvarig utgivare på SR International."

"Enligt Erik Johansson på Svenska kyrkans missionsrörelse, som ligger bakom polisanmälan, ska imamen ha sagt att den som konverterar från islam ska dödas.
– De blir oerhört pressade av att en somalisk imam i Sverige uppmanar alla muslimer att döda dem som konverterar, säger han till Expos nätupplaga."

Expressen 

"Är det inte märkligt att en imam i Rinkeby kan uttala ett dödshot i Sveriges Radio, utan att detta uppmärksammas i svenska medier? Tidningen Dagen skrev för flera dagar sedan om radioreportaget om somaliska konvertiter i Rinkeby, vilket följdes upp av en radiodebatt, där en somalisk imam i Rinkeby sa att det är varje muslims skyldighet att döda dem som lämnar i slam."

Axess
Dagen


/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
Stötta bloggen Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: