lördag, september 17, 2011

The Religion Of Peace igen? Kurt Westergaard skulle sprängas ihjäl av terrorist


I måndags tvingades Kurt Westergaard lämna Norge på grund av terrorhot. Westergaard skulle troligen sprängas ihjäl. The Religion Of Peace kämpar tålmodigt vidare med att bevisa att det är en "fredlig och kärleksfull religion"...

Intressant är att svensk media helt missar att skriva om att mannen har nära anknytning till islamistiska miljöer...

En kendt norsk kriminel havde fået fat i både automatvåben og sprængstoffer, som skulle bruges til at dræbe den danske tegner Kurt Westergaard. Det skriver den norske avis Dagbladet.

Ekstra Bladet

"Ifølge Dagbladet har manden været kriminel i flere år, og han er blandt andet knyttet til et miljø, hvor organiserede kriminelle har nær kontakt til islamistiske ekstremister."

Jyllands-Posten 

DF: Slapt at Norge sender Westergaard hjem

"Det första mordförsöket
 

I februari dömdes Al-Shabaab-anhängaren och den militanta muslimen Muhideen Jelle, 29 år, av tingsrätten i danska Århus för terrorbrott som mordförsök till nio års fängelse och utvisning från Danmark." 

Läs mer på Politiskt Inkorrekt


/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
Stötta bloggen Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: