söndag, september 11, 2011

Fyra gripna för terrorbrott i Göteborg


Mitt under festligheterna med att inviga Göteborgs Internationella konstbiennal fick Röda Sten konsthall utrymmas vid midnatt. Enligt polisen fanns det en hotbild mot konsthallen, oklart exakt vad detta innebär.
– Fyra personer har gripits, på sannolika skäl misstänkta för förberedelse till terroristbrott. Gripandet skedde med hjälp av nationella insatsstyrkan och polismyndigheten i Västra Götalands län, säger Sara Kvarnström, informatör på Säkerhetspolisen.

GP

Från Gudmundsons Blog:
"Uppdatering 15.50

Expressen/GT uppger att en poliskälla nämner kopplingar till al-Qaida.
"En poliskälla berättar för Expressen.se att misstankar finns att männen tillhör ett terrornätverk med kopplingar till al Qaida.
Enligt Expressens.se:s poliskälla misstänker man att gruppen hade skaffat sig eller var på väg att skaffa sig tillgång till handeldvapen, sprängmedel och handgranater."


Fire pågrepet for terrorplanlegging i Sverige


Klikk her for å se kart over store terrorangrep siden 11. september 2001

'/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
Stötta bloggen Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: