måndag, september 12, 2011

Mer om de anhållna muslimska terroristerna i Göteborg


Från Politiskt Inkorrekt:

"En poliskälla uppger för GT att man misstänker att gruppen hade skaffat sig, eller var på väg att skaffa sig, tillgång till handeldvapen, sprängmedel och handgranater. Gänget ska ha kopplingar till islamistiska Al-Shabaab.
Motivet för det planerade terroristbrottet kan handla om påstådda rykten att Lars Vilks skulle delta i invigningen av Röda Sten. Lars Vilks har för en tid sedan skrivit på sin blogg att han ville delta i invigningen, men enligt uppgift var han inte där. Istället skall han, tillsammans med sina livvakter, möjligen delta i Stockholm då evemanget besöker flera städer vad vi förstår.
Anhållna på sannolika skäl misstänkta för förberedelse till terroristbrott:
  • Abdi Weli Mohamud, född 1985, skriven i Gamlestaden, Göteborg. Somalier. Gift. Kom till Sverige som 6-åring. Är brittisk medborgare. Dömd för misshandel.
  • Abdi Aziz Mahamud, född 1985, skriven i Hjällbo, Angered. Somalier. Ogift men har ett barn. Kom till Sverige som 14-åring. Han bor nära moskén/Römosseskolan (riksdagsislamistens Waberis skola)
  • Mohamud Adel Kulan, född 1987, skriven i Bergsjön. Somalier. Ogift. Kom till Sverige som 6-åring.
  • Salar Sami Mahmood, född 1987, skriven i Västra Frölunda. Irakier. Ogift. Kom till Sverige som 9-åring."

/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
Stötta bloggen Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: