måndag, september 12, 2011

Dansk shariadomare säger. Du FÅR inte gå till danska polisenDanmark: Blodspengar, utpressning och hot är verklighet i många muslimska ghetton.

Av Kaare Kronberg
för Ekstra Bladet

26-årige Adnan Avdic nickar igenkännande till att sharialagen används på flera ställen i Danmark. Inte bara i små zoner, utan i hela stadsdelar.

Han deltar nämligen själv aktivt i internt konfliktlösning. Något som hålls långt bort från danska myndigheter.

"For nogle dage siden hjalp han f. eks. i en sag, hvor en muslimsk kvinde ikke ville skilles fra sin mand: - Hun punkterede derfor hans dæk, og det kostede ham 15.000 kroner, forklarer Adnan Avdic." 

"Normalt er det myndighederne, som bliver inddraget, men ikke i denne sag: - Jeg sagde til ham, at han endelig ikke skulle kontakte politiet. Vi ringede til hendes familie og bad dem betale for nye dæk, fortæller Adnan." 

Sharia praktiseras på många ställen:

- Sharia  praktiseras i riktigt många stadsdelar och förorter som till exempel Vollsmose och Gellerupsparken i Århus. Och även i andra områden med hög koncentration av muslimer så som  i rigtig mange bydele som i  Blågårds Plads och Mjølnerparken i Köpenhamn, berättarAdnan Avdic. 


Tipstack till eminenta bloggen Snaphanen!
/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
Stötta bloggen Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: